-->

Houten vloeren

2.Aflakken en drogen.jpgHouten vloeren geven warmte en sfeer in huis. Geen wonder dat veel mensen daar de voorkeur aan geven. Naast parket zijn er tal van andere soorten houten vloeren en vele breedtes en houtsoorten.

Sendenbouw zorgt niet alleen voor een perfect aangelegde vloer maar levert de vloer ook kant-en-klaar gelakt af.Voor een sfeervolle woonkamer

3.Genieten van een mooi houten vloer.jpg

Keramische tegelvloer

3. naar tevredenheid ingericht.jpegKeramische vloeren is misschien niet het eerste waaraan u denkt voor woonkamer of keuken.Maar door het bijzondere karakter van het materiaal haalt u wel meteen een hele eigen sfeer in huis.

En niet onbelangrijk, het materiaal kan tegen een stootje dus kan goed gebruikt worden in ruimtes die intensief worden belopen.

 

Goede voorbereiding is belangrijk


tegelvloer plaatsenAls U kiest voor een keramische vloer dan is voorbereiding en enige kennis van gebruik materialen noodzakelijk. Hoofdzaak is een schone ondergrond. En het aanbrengen van een goede hechting primer. De keuze lijmmateriaal is ook bepalend, is
er wel of geen vloerverwarming aanwezig in de cement dekvloer. En samen met een goede maatvoering kunt U jaren genieten van het eindresultaat.