-->

 

Studio

rechts een bed voor een goede nachtrust.jpgEen studio bouwen in een bestaande woning biedt aantrekkelijke extra woonoplossingen. Bijvoorbeeld voor mensen die hun (alleenstaande) ouders in huis willen nemen om ze dichtbij te hebben en ze kunnen verzorgen. 

Dat het realiseren van een hoogwaardig woon appartement binnen een bestaande woning heel goed mogelijk is, bewijst Sendenbouw met deze studio die van alle gemakken is voorzien. 


studio wc.jpgMaar het eindresultaat is er dan ook naar. Een inpandige studio binnen bestaande woning kan worden uitgevoerd als een hoogwaardige woonruimte, al dan niet aangepast aan de wensen en eisen van de gebruiker.

 

Ook een compacte ruimte kan goed worden ingedeeld met een volledig keukenblok en van alle gemakken voorzien.

 

21.Kleine ruimte ,kleine keuken gebruikvriendelijke vloer.jpg

Bouwen terwijl u er woont

3.Verwijderen cementdekvloer.jpgHet bouwen van zo'n studio binnen uw bestaande woning is ook een ingreep in uw dagelijks leven. U gaat er tijdens de bouw liefst niet voor verhuizen. Dan is het belangrijk dat er een bouwer in uw huis werkt die daar zoveel mogelijk rekening mee houdt.

Tijdens een verbouwing wordt de boel grondig aangepakt omdat bestaande ruimtes een nieuwe functie krijgen. In een slaapkamer moet bijvoorbeeld een badkamer worden bijgebouw of een kleine keuken met alle aan- en afvoerleidingen. 

 

 

 

 

  19.Tv wandmeubel.JPG