-->

Renovatie

15. Oude plafond moet vervangen worden.jpgRenovatie heeft vaak met woningverbetering te maken.
U wilt meer ruimte, of de woning is toe aan een grondige aanpak. Het is verbazend wat je in een bestaande bouw allemaal kunt bereiken met renovatie. Soms krijg je er een compleet nieuw huis voor terug.

Op de foto links bijvoorbeeld ziet u hoe over een bestaand dak een volledig nieuw en groter dak wordt geplaatst. Een enorme volumevergroting van uw bestaande woning.

 

 

 

16.dakconstructie van binnen uit.jpg

Een inkijkje in de nieuwe zolderverdieping na plaatsing van het nieuwe dak. Innovatie vereist vaak creatieve oplossingen maar ook technisch inzicht wat er allemaal binnen uw bestaande woning mogelijk is. Zo komt Sendenbouw met oplossingen en idee├źn waar u zelf wellicht nooit aan heeft gedacht

 

 

 

 

Een vernieuwde woning

21. de voorgevel de lat dakspant is hoger gelegd.jpgRenovatie is vaak vernieuwbouw, waarbij het complete aanzicht van de woning veranderd, alsof er een nieuw huis staat. Een goede renovatie is altijd interessant voor de waardevermeerdering van uw bestaande bezit. Los van het plezier dat u er zelf aan beleeft

 


Het eindresultaat

Niet alleen aan de buitenkant straal renovatie van uw huis af, maar ook de binnenruimten worden compleet vernieuwd en perfect afgewerkt in uw smaak en naar uw ideeen.

24.afwerking slaapkamer.jpg