-->

Nieuwbouw

10aDe binnengevel met spanten dakwerk.jpgBij nieuwbouw is Sendenbouw verantwoordelijk voor het complete proces, van betonstorten voor de funderingen tot en met het kleinste detail in de afbouw. Een nieuwbouwhuis van Sendenbouw staat letterlijk als een huis. In een keer goed, degelijk gebouwd met hoogwaardige materialen en perfect afgewerkt.

 

 

 

 

 

 

4_6.jpg

Fundering en betonwerk

De fundering van uw nieuwbouw wordt door Sendenbouw nauwgezet en degelijk uitgevoerd met staal bewapend beton. Het is letterlijk de basis van uw woning. Met een goede funcering heeft u straks geen last van verzakkingen of scheuren in de muren of van binnendringend grondwater in kruipruimten en kelders.

 

 

 

 

  fundering sendenbouw.JPG (1)

sendenbouw veenendaal fundering storten.jpg

Betonstorten is een nauwgezet proces dat later niet opnieuw kan gebeuren.

bouwen van een kelder.JPG

 

 

 Een goede voorbereiding is essentieel, maar ook de uitvoering is vakwerk.

9. aanbouw keuken.jpgNieuwbouw is een veelomvattend bouwproces waarbij planning essentieel is voor de voortgang van de bouw. U wilt graag op de afgesproken datum verhuizen, dus u zit niet op vertraging in de bouw te wachten.  Bestelde of gemaakte onderdelen en materialen moeten op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn om te kunnen worden verwerkt. Maar ook bouwdelen zoals bijvoorbeeld aangeleverde kozijnen moeten exact op maat zijn omdat anders op de bouwplaats een probleem ontstaat.

 


Dak afwerking

18.Het leggen van dakpannen een werk op zich.jpgNiet alleen de fundamenten moeten perfect zijn, ook voor de afwerking van het dak is belangrijk dat u straks droog en warm zit. Met degelijke pannen die een generatie meegaan, met een professionele isolatie die uw kostbare warmte tegenhoud of in de zomer juist de  warmte buitenlaat. Een dak heeft in het Nederlandse klimaat veel te lijden van zon, wind, storm, regen, sneeuw en vorst. 

 

Afwerking binnen

Veel techniek wordt in uw huis onzichtbaar weggewerkt. Als het gaat om de afwerking van zichtbare delen komt het ook aan op vakwerk en precies en nauwkeurig werken. Met liefde voor het vak om een fraai huis af te leveren waarin u jaren met plezier werkt. U ziet de hand van de vakman in de kwaliteit van de details.

23. Timmerwerk plafond veranda.jpg