-->

Een nieuw gastenverblijf in de achtertuin

De een noemt het een tuinhuis, de ander noemt het een gastverblijf. Maar is eigenlijk een volwaardige woning. Het oogt als een Zwitsers Chalet en het is volledig van A tot Z door Sendenbouw gerealiseerd.Gastenverblijf.jpg

Mooie houtbouw op een betonnen fundering en verder afgewerkt met hoogwaarde materialen, dubbel glas een pannendak en een inpandige trappartij. Deze oplossing geeft niet alleen een ongekende extra hoeveelheid leefruimte, maar verhoogt ook de waarde van de hoofdwoning. En het is natuurlijk een fraai aanzicht.

Fraaie details

Dit pand zit vol fraaie voorbeelden van vakkundig Afbeelding 032.jpgtimmerwerk. Zoals bijvoorbeeld bij de dakoverstekken en de gevelbekleding, maar ook binnen bij de inpandige trappartijen. In een tijd van prefab en systeembouw is het goed dat u weet dat er nog steeds vakmensen bestaan die uw wensen en eisen op maat uitvoeren.

U bent verzekerd van kwaliteit en het eindresultaat heeft altijd een heel eigen uniek karakter.

fraai getimmerde trap.jpg

Wat zegt de klant:

Nogmaals hartelijk dank voor het goede werk

"Ik heb het al eerder tegen je gezegd,maar ik wil je nog heel hartelijk dan zeggen voor de realisatie van ons mooie tuinhuis. Ook voor de manier waarop we samengewerkt hebben en de wijze waarop je meegedacht hebt met de verdere inrichting. Nu eerst maar eens genieten van het tuinhuis, de jongens hebben er samen met hun vrienden ook al een ontmoetingsplaats van gemaakt. Prima zo".