-->

Ramen, deuren en kozijnen in de nieuwbouw


Afbeelding 029.jpgRamen, deuren en kozijnen zijn belangrijke elementen in de nieuwbouw. Ze springen meer in het oog dan andere bouwdelen. Misschien wel omdat ze zo veel worden gebruikt en mensen het belangrijk vinden dat ze veilig zijn, tochtdicht en ook fraai om te zien. Het bepaalt toch in belangrijke het beeld van uw (nieuwe) woning. Het mooie van nieuwbouw is natuurlijk dat u het vanaf papier helemaal kunt ontwerpen zoals het hebben wilt. Sendenbouw is ook een vakkundig bedrijf als het gaat om houtbewerking en plaatsing van kozijnen.

 

 

 

Afbeelding 045.jpg

 

Nieuwe entree

Oude entree in de jaren '70 stijl. Sendenbouw heeft dit aangepakt met een nieuw garagedeur, waarvan de stijl in overeenstemming is gebracht met de voordeur. Waardoor het een fraaie eenheid is geworden.

Oud jarenzeventig entree.jpg

Nieuw entree ano 2014 voordeur.jpg

 

Kozijnen in de nieuwbouw

Heeft heeft Sendenbouw een stuk aan een bestaande woning gebouw voor vergroting van de woonkamer en keuken. Aan de tuinzijde is dit voorzien van  maatgemaakte dubbele tuindeur en een ingang naar de keuken. Op de foto ziet u de afgestelde kozijnen in aanbouw.

Kozijnen voor elke verbouwing een oplossing.JPG

In de onderstaande situatie is een houten schuifpui geplaatst waarmee een fraaie verbinding is ontstaan tussen de keuken binnen en de buitenruimte.

Groot schuifpui brengt het buiten en binnen bij elkaar.jpg