-->

Kozijnen en ramen

Kozijn.jpgNiets voelt zo comfortabel aan als goed en degelijk werkende ramen en deuren. De toegang tot uw huis moet soepel werken voor de bewoners, maar moet een blokkade zijn voor ongenode gasten. Met degelijk hang- en sluitwerk dat jarenlang probleemloos meegaat. Maar ook met dubbel glas voor energiebesparing, inbraakpreventie en een comfortabele binnenruimte.

Slecht sluitende ramen en deuren zorgen niet alleen voor tocht, maar ook voor geluidsoverlast. Het is verbazend hoeveel geluid van buiten door een tochtkier naar binnen slipt. Sendenbouw maakt kozijnen, deuren en ramen in alle maten en voor vele toepassingen. Op maat voor nieuwbouw en renovatie, of standaard maten uit de houtfabriek.Maar altijd in een hoge kwaliteit hout dat niet meer krom trekt en dat zich goed laat behandelen door de schilder.

Ramen en deuren vervullen vele functies op het gebied van veiligheid, inbraakpreventie, comfort, energie, geluid, licht en design. Want het moet er ook fraai uitzien. En daar staat Sendenbouw voor.