-->

Nieuwe leefruimte

Dakkapel met bad ervoor Oosterbeek.jpg

Schuine daken beperken de stahoogte en beperken daarmee dus het gebruik van uw zolderverdieping. Vandaar dat dakkapellen in Nederland zo populair zijn. Ze brengen niet alleen licht, maar meteen ook nuttige ruimte. 

 

 

 

Het is nauwelijks voor te stellen maar dit is het resultaat van een badkamer die Sendenbouw op een zolderverdieping heeft gerealiseerd. Boven zoals het was en de foto hieronder zoals is is geworden. Zendenbouw adviseert u graag over de mogelijkheden die uw woning biedt voor uitbreidingen, nieuwe functies of hergebruik van ruimten. Uw donkere zolder kan ook een prachtige badkamer worden.

Kapel met Bad erna Oosterbeek.jpg.Hier komt de dakkappel.jpgDezelfde situatie aan de buitenkant. De voorbereidingen voor de dakkapel zijn rechts al uitgevoerd. En het eindresultaat is ook aan de buitenkant fraai uitgevoerd. Deze dakkapel past perfect in de stijl en de sfeer van het huis.

Het geeft een meerwaarde van uw huis. Niet alleen een extra economische waarde, maar u krijgt er ook extra comfort en leefruimte bij.

 

3.Dit dakappel vergroot de ruimte voor het plaatsen van het bad.jpg