-->

Badkamers

Dit is een mooi eindresultaat.jpgDe badkamer is misschien wel de meest intensief gebruikte ruimte van het huis. Zeker als u opgroeiende kinderen heeft. Terecht dat mensen hier veel aandacht aan besteden. Voor u als bewoner moet een badkamer comfortabel zijn en fraai ogen. Maar achter de muren en onder de grond is het vooral een technische ruimte met veel functies en leidingen.

Vertrouwen in de bouwer

U moet erop kunnen vertrouwen dat een aannemer kwaliteit levert voor die zaken die u niet ziet. Dat aan- en afvoerleidingen goed zijn ontworpen, dat de capaciteit voor water en energie goed is berekend. Maar ook de zichtbare onderdelen zoals kranen en knoppen moeten aan hoge gebruikseisen voldoen. Maar wat voor iedereen uitermate belangrijk is, is dat de badkamer nauwkeurig wordt afgewerkt. Dat het tegelwerk er netjes opzit en er geen spleten en naden achterblijven.

Sendenbouw heeft een goede reputatie op dit gebied en heeft een naam hoog te houden. Jan Senden is een perfectionist, “Het moet in één keer goed”.

Vele oplossingen voor bij u thuis voor verschillende budgetten

Sendenbouw heeft een brede ervaring met badkamers, zowel voor het renoveren, nieuwbouw, aanpassen van badkamers of het plaatsen van badkamers onder schuine daken. U leest op deze website over de verschillende oplossingen die Sendenbouw bij u thuis kan realiseren.

Wat zegt de klant:
Zeer kundig en gedreven persoon, wij kunnen hem iedereen aanraden

Jan Senden heeft bij ons de gehele badkamer en de vloer (keramisch Parker) op de begane grond gelegd. We hebben Jan leren kennen als een zeer kundig en gedreven persoon, die graag mee denkt en prettig is om mee samen te werken. Wij kunnen hem iedereen aanraden"

Jan had aanvullende en praktische ideeen

"Net voor de zomer van 2014 heeft Jan Senden onze badkamer vernieuwd. In het 1e gesprek dat wij met Jan hadden bleek meteen al dat hij veel ervaring heeft. Wij dachten dat we een goed beeld hadden van hoe het eindresultaat eruit moest zien maar Jan had nog een aantal aanvullende en vooral ook praktische ideeën. Zijn adviezen hebben wij dan ook ter harte genomen. Tijdens de sloop van de oude badkamer kwamen er een aantal constructieve problemen aan het licht waardoor een deel van onze wensen waarschijnlijk niet door kon gaan. Door het vakmanschap en het praktisch handelen van Jan is het toch gelukt om deze problemen te omzeilen. Verder is ons opgevallen dat Jan alles zelf kan. Tegelen, leidingwerk, electra, stucwerk, noem maar op. Daardoor liep het project ook goed door en hoefde er niet op een andere vakman gewacht te worden. Jan werkt netjes en laat geen onnodige troep achter. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten dagelijks van onze nieuwe badkamer".